Ilmoita kirjautumisvaikeuksista

Tämän lomakkeen kautta voit ilmoittaa, jos kirjautumisesi VMY:n verkkosivuille ei onnistu. Kokeile ensin kuitenkin tilata uusi salasana. Mikäli tämänkään jälkeen et saa sähköpostiisi kertakäyttöistä salasanaa kirjautumista varten, täytä tämä lomake. Yleisin syy kirjautumisvaikeuksiin on, ettei yhdistyksen jäsenrekisterissä ole toimivaa sähköpostiosoitetta. Näin saattaa käydä esimerkiksi työpaikan vaihtuessa, jos uusi sähköpostiosoite unohtuu muuttaa jäsenrekisteriin.

Tämän lomakkeen tiedot välittyvät yhdistyksen rahastonhoitajalle, joka vahvistaa henkilöllisyytesi ja auttaa jäsentietojen päivityksessä.

Kuvaile kirjautumisongelmasi
Jäsennumeroa käytetään henkilöllisyytesi varmistamiseen yhdessä muiden tietojen kanssa.
Vanhoja sähköpostiosoitteita käytetään henkilöllisyytesi varmistamiseen yhdessä muiden tietojen kanssa.
Toimiva sähköpostiosoite, johon uudet kirjautumistiedot voidaan lähettää.
Lisätietoja ja henkilöllisyyden varmistamista varten.
Yhteydenottoa varten
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.