Pohjoinen Teollisuus 2018

23.05.2018 - 24.05.2018

Pohjoinen Teollisuus kokoaa yhteen tuoreen tiedon ja verkostot

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma 23.–24.5. Oulussa nostaa esille kaivosteollisuuden arktisen alueen kysymykset, automaation, vastuullisuuden ja yhteistyön mahdollisuudet.

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma kokoaa Ouluun teollisuustoimijat ja tuoreimman tiedon. Tapahtuman monipuolinen ohjelma seminaareineen nostaa esiin myös kaivostoimialan ajankohtaiset puheenaiheet digitalisaatiosta ja energiasta turvallisuuteen ja osaamiseen. Pohjoinen Teollisuus -messuilla on mukana yli 300 näytteilleasettajaa. Asiantuntijapuheenvuoroja kuullaan kaikille kävijöille avoimilla messujen ohjelmalavoilla.

Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa ke 23.5. ohjelmassa on muun muassa suurhankkeet ja niiden tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet, verkostointi sekä Pohjoinen Teollisuus -kongressi.

Torstai on Mining Day, jolloin kaivosteollisuuden ajankohtaisimpia asioita käsitellään monipuolisesti ja uusia näkökulmia esitellen. Aiheina muun muassa työturvallisuus, digitalisaatio sekä Kuljetus- ja logistiikka.  

Kestävän kaivostoiminnan verkoston tilaisuuden teemana on Energiamurros ja luonnonvarojen kysyntä arktisilla alueilla. Se pidetään torstaina 24.3. kello 10.30 alkaen.  

Mining 4.0 -seminaari pidetään torstaina 24.5. klo 12.30–14.30 yhteistyössä Business Swedenin kanssa. Seminaari hahmottelee kaivostoiminnan tulevaisuutta, jonka olennaisina tekijöinä nähdään digitaalisuus, sähköistäminen ja automaatio, mutta myös tärkeät vastuullisuuden kysymykset. Mining 4.0 -seminaarissa on mahdollisuus tutustua länsinaapurin kaivosalan toimijoihin ja projekteihin sekä verkostoitua. Pienten valtioiden voimien ja osaamisen yhdistäminen toisi merkittäviä hyötyjä molemmille.

Pohjoinen Teollisuus 23.–24.5. Ouluhallissa: Messut, seminaarit, Pohjoinen Teollisuus -kongressi, runsas ja monipuolinen ohjelma messualueella
Lisätietoja: pohjoinenteollisuus.fi

Tervetuloa mukaan!

Lataa ilmainen pääsylippu »
Katso ohjelma »
Katso Pohjoinen Teollisuus -kongressin ohjelma »