Ilmoittaudu vuorimiespäiville

Tervetuloa ilmoittautumaan Vuorimiespäiville. Tapahtuma järjestetään 29. – 30.3.2019.

Ilmoittautuminen Vuorimiespäivien kokoukseen!

Ilmoittautuminen etenee seuraavasti:

1. Pöytävaraukset illalliselle pe 29.3. (pöytäkartta)
    Hinta 84 € / hlö.
    Varaa paikat valitsemistasi pöydistä perjantain illalliselle.
    Sivulta voi etsiä tuttuja komennolla CTRL+F.
  2. Pöytävaraukset lounaalle la 30.3. (pöytäkartta)
    Hinta 58 € / hlö.
    Varaa paikat valitsemistasi pöydistä lauantain lounaalle.
    Sivulta voi etsiä tuttuja komennolla CTRL+F.
  3. Ilmoittautuminen kokuksiin ja osallistujien nimet
    Hinta perjantain kokouslounas 46 € / hlö ja seuralaisten ohjelma 39 € / hlö.
  4. Maksajan tiedot ja maksu
    Täytä omat maksajan tietosi ja maksa ilmoittautuminen luottokortti- tai verkkopankkimaksuna.

Voit myös ilmoittautua vain kokouksiin tai kokouksiin ja kokouslounaalle klikkaamalla perjantain illallisen ja lauantain lounaan varausten yhteydessä ”Siirry eteenpäin” –painiketta. Tämän jälkeen kohdassa 3. ”Ilmoittautuminen kokouksiin” voit kirjoittaa nimesi ja valita vaihtoehdot osallistua pelkästään kokouksiin ja kokouslounaalle messukeskuksessa.

Huom! Valitsemasi pöytäpaikat säilyvät ostoskorissasi 30 minuuttia. Teethän siis ostokset yhdellä kertaa. Vanhentuneet valinnat vapautuvat muiden käyttäjien varattavaksi.