Rikastusjaoston webinaarisarja

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Rikastus- ja prosessijaosto valitettavasti peruu Syysexcursion ja Pikkujouluseminaarin. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä järjestämme uutena tapahtumana webinaarisarjan, joka starttaa jo lokakuussa ja jatkuu pitkälle ensi vuoden kevääseen!

RIK-jaoston viisiosaisessa webinaarisarjassa jokainen osa esittelee yhden rikastusprosessiin liittyvän osa-alueen. Olemme saaneet webinaaripuhujiksi oman aihealueensa asiantuntijoita, jotka avaavat kuulijoille prosessin toimintaa teorian sekä mielenkiintoisten ja ajankohtaisten case-esimerkkien avulla.

Webinaarisarja on avoin ja ilmainen kaikille aihealueesta kiinnostuneille. Yhden webinaarin kesto on noin tunti. Varaathan paikkasi ajoissa, sillä mukaan mahtuu vain 100 ensimmäistä. Ilmoittautumislomake löytyy tämän sivun lopusta. (Olemme saaneet palautetta, että lomake ei toistaiseksi lähetä vahvistusviestiä ilmoittautuneille – asia korjataan lähiaikoina!)

HUOM! Ensimmäiseen webinaariin (MURSKAUS) on nyt julkaistu myös suora ZOOM -ilmoittautuminen. Pyydämme suosimaan suoraa linkkiä, mikäli mahdollista. Linkki löytyy tämän sivun lopusta.


Webinaarisarjan aiheet ja aikataulu:

Ensimmäinen luento: MURSKAUS – ke 7.10. klo 9.00-10 .00

”Murskauksen ilmiöt, kulutusosien optimointi teoriassa ja käytännössä” – Mikko Malkamäki, Senior Product Specialist, Metso Outotec Oy

Esityksen pitää Mikko Malkamäki, jolla on vuosien kokemus murskainten parissa prosessien kehityksestä ja erityisesti kulutusosien optimoinnista parantamaan murskausprosessien kannattavuutta. Esityksessa käydään läpi murskaukseen vaikuttavat ilmiöt ja syvennytään kulutusosien optimointityöhön ja muutamaan esimerkki keissiin miten on optimoitu prosessia ja ratkaistu asiakkaan ongelmia.

Mikäli haluat syventää osaamistasi ja ymmärtää paremmin murskausporsessin ilmiöitä, tule kuunteleman eritittäin mielenkiintoista webinaaria yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa!

Toinen luento: JAUHATUS – ti 3.11. klo 14.00-15.00

”Jauhatuksen teoria ja jauhatuslaitteet” – Teemu Mäkinen , Prosessi- ja rikastustekniikan lehtori, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Mäkisellä on yli 17 vuoden kokemus kouluttajana. Häneltä taipuu niin kaivosalan ja Lean-koulutuksien lisäksi sellu- ja paperiteollisuuden, kemianteollisuuden, metallijalostuksen ja muoviteollisuuden koulutukset. Esitys alkaa katsauksella jauhatuksen teoriaan, jonka jälkeen pääsemme perehtymään jauhatuslaitteiden uuteen sukupolveen.

Kolmas luento: LUOKITUS – to 3.12.

”Hydrocyclone Classification – Theory, Case Examples & Next Generation Cavex Introduction”- Debra Switzer, Global Product Manager, Weir

Esityksen tarkempi kellonaika ja lisätiedot julkaistaan myöhemmin.

Neljäs luento: VAAHDOTUS – tammikuussa

Esityksen lisätiedot julkaistaan myöhemmin.

Viides luento: RIKASTUSHIEKAN KÄSITTELY – helmikuussa

Esityksen lisätiedot julkaistaan myöhemmin.


Ilmoittautumislomakkeet:

Suora ilmoittautuminen ensimmäiselle luennolle (MURSKAUS) Zoomin kautta, tästä linkistä. Jos ilmoittaudut tämän linkin kautta, niin alla olevan lomakkeen täyttäminen ei ole pakollista.


Rikastusjaoston webinaarisarjan ilmoittautuminen