Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma on ylistys pohjoisen Suomen teollisuudelle

Tapahtuma-aika: 22.05.2024 - 23.05.2024

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen tulevana keväänä Oulussa. Ouluhallissa nähdään 22.–23.5. välisenä aikana alan merkittävimpiä yrityksiä, uusimpia ratkaisuja, vaikuttavimpia puhujia sekä verkostoidutaan vahvistaen erityisesti pohjoisen Suomen teollisuuden menestystarinaa.

Suomi tarpoo taloudellisessa taantumassa, ja monella alalla taistellaan merkittävien haasteiden kanssa. Teollisuus on myös pohjoiselle Suomelle kiistatta erittäin tärkeä ala, sillä se on vahvasti kiinni myös kansainvälisillä vesillä. Nyt alan uusimmat tuulet voi jälleen nähdä yhdessä paikassa, kun Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma kokoaa teollisuudenalan kirkkaimman kärjen ja pohjoisen menestyksen tekijät Oulun Ouluhalliin 22.–23.5.2024.

Suomalaisen teollisuuden tulevaisuus esittäytyy

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjoaa kahdessa päivässä ja yhdessä paikassa kaiken sen, mitä pohjoisen Suomen teollisuudenalasta tarvitsee tällä hetkellä tietää. Mukana on yli 300 näytteilleasettajaa, ajankohtaisia ja vaikuttavia asiantuntijapuheenvuoroja teollisuuden eri aloilta sekä suuri joukko alan ammattilaisia tapahtumavieraina.

Vastuulliset ratkaisut ovat tällä hetkellä syystäkin esillä, sillä aika kestävimpien ratkaisujen jalkauttamiselle on nyt. Vastuullisuustekoja vaaditaan myös yrityksiltä. Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa tämä on huomioitu, sillä mukana on Kiertotalousklusteri, joka edistää Oulun seudun yritysten kiertotalousliiketoimintaa ja tukee siirtymistä kiertotalouden liiketoimintamalleihin. Kiertotalousklusteri on tapahtumassa mukana KiertotalousAreenalla omalla messuosastollaan.

Etuja kaikille messuvieraille

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma on ollut viime kerroilla loppuunmyyty, ja sama voittokulku näyttää jatkuvan tänäkin vuonna, sillä messupaikat täyttyvät rivakkaa vauhtia. Messuvieraalle tarjolla on siis tänäkin vuonna kattava otanta suomalaista teollisuutta ja sen ratkaisuja. Yritykset tuovat mukanaan uusimpia tuotteitaan ja palvelujaan. Vierailla on mahdollisuus keskustella yritysten edustajien kanssa, saada kosketus uutuuksiin ja solmia uusia hedelmällisiä kumppanuuksia.

Näytteilleasettajien lisäksi messuvieraat ja ammattilaiset kohtaavat toisensa. Messut ovat erinomainen keino verkostoitua ja luoda uusia suhteita, ja näin kehittää teollisuudenalan liiketoimintaa yhdessä. Vahvalla yhteistyöllä yritykset voivat vahvistaa liiketoimintaansa ja jakaa ajatuksiaan ajankohtaisista aiheista. Vuonna 2022 tapahtumassa vieraili tuhansia ihmisiä, ja vieraita odotetaan sankoin joukoin tänäkin vuonna, sillä teollisuudenalan rooli on nyt entistäkin tärkeämpi koko Suomelle.

________________________________________

Expomark järjestää teollisuuden ja terveyden alan messutapahtumia tuoden yhteen alojensa osaajat, tiedon ja ratkaisut. Missionamme on edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla merkityksellisiä kohtaamisia. Olemme Suomen Messujen tytäryhtiö ja seitsemän hengen tiimimme toimipaikkana on Jyväskylä. Tapahtumiamme ovat Pohjoinen Teollisuus, Energiamessut, Proforest, Apuvälinemessut, Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus. Lue lisää: www.expomark.fi